Wij staan garant voor kwaliteit. En hier is de mening van onze klant zeer belangrijk. Lees hier wat zij over ons te vertellen hebben.Getuigenissen

Een firma met duidelijke, serieuze en heldere communicatie en goed nakomen van de afspraken. En last but not least : een zeer kwalitatieve plaatsing!!!

Fam. Verbeke-Zedelgem (aug 2018)

___

Na de werken wou ik nog een bericht nalaten op jullie site: Mijn beslissing om met de firma Werbrouck in zee te gaan voor het bouwen van een veranda was een TOP keuze. Bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor het mooie werk, de aangename samenwerking en de goeie afspraken, in speciaal ook een woordje dank aan Koen en zeker aan Claude voor de perfecte planning en opvolging. Alles verliep probleemloos en zonder vertraging. Ook een dikke pluim aan de vriendelijke monteurs die hun werk professioneel en accuraat uitgevoerd hebben. En tevens nog een woordje van dank aan de onderaannemers. Jullie waren allen TOP !!! Een heel tevreden klant !! Claudie

Mevr. Van Wietendaele-Kortrijk (aug 2018)

___

Beste, Graag hadden we laten weten zeer tevreden te zijn van de plaatsing van het raam en de kwaliteit ervan! Alles tip top in orde! Bedankt voor de goeie service!

Fam. Naeyaert-Izegem (Juli 2018)

___

Bij deze wil ik jullie heel erg bedanken voor het mooie werk en de steeds aangename samenwerking en goede afspraken. En eveneens dank u wel voor uw vriendelijke monteurs die het werk professioneel hebben uitgevoerd. Kortom wij zijn heel erg tevreden over wat jullie over het geheel voor ons hebben gedaan en gerealiseerd.

Fam. Pozzolo-Koekelare (juni 2018)

___

Beste Pieter, Ik wil u en het volledige team van Werbrouck bedanken voor de geleverde werken ,de opvolging van de werken met de aannemers die mooi werk leverden en nog doen . Met vriendelijke groeten Steven

Fam. De Smedt-Kuurne (april 2018)

___

Werbrouck Veranda maken je droom werkelijkheid en leveren kwaliteit en geven vertrouwen in hun kunnen. Veranda's worden door hen gemaakt met liefde. We wensen jullie verder veel succes toe met jullie mooi familiebedrijf. Toch een speciale dank aan Claude. Als hij niet alles had goed opgevolgd dan had de rest ook niet meer kunnen kloppen. Ook voor de aannemer een pluspunt want hij kan ook goed nauwkeurig werken.

Fam. Depraetere-Brugge (maart 2018)

___

Alweer 4 jaar terug besloten wij ons huis uit te breiden en deden een beroep op Werbrouck veranda's. We hebben genoten van een prima service en genieten elke dag met volle teugen van onze extensie.... Alleen spijt dat we dit niet vroeger deden! Prima service, zelfs paar dagen voor het afgesproken was gestart met de werken, top team in huis gehad (al gaan ze nooit 'the voice' winnen �) - je ziet zo dat ze hun werk goed en graag doen! Ook de service nadien is top!!!

Mevr. Henderyckx (febr 2018)

___

Ik wil jullie alvast hartelijk danken voor de gedane inspanningen! Stephanie deelde deze reactie via een bericht: Veel beter dan verwacht. Is echt indrukwekkend in real life. Geven jullie tips mee voor de lange levensduur/onderhoud van het geplaatste raam? Bedankt ook ivm de briefing ivm de ruwbouw.

Marieke Sinesael, interieur architect (nov 2017)

___

Pieter, we zijn inderdaad heel tevreden met het door jullie kwalitatief geleverde werk . Dank aan de installateurs voor de goede raadgevingen en opmerkingen die ze aan ons hebben doorgegeven . Indien je een referentiepunt nodig zou hebben kun je ons hiervoor zeker aanspreken . Mvg. Geert

Fam. Vanlancker-Zwevegem (sept. 2017)

___

Beste, Dank voor het mooie werk dat jullie vericht hebben, Groeten, Ann en Rik.

Fam. Verfaillie-Izegem (sept. 2017)

___

Dag Claude, Eerst wil ik zeggen dat ik heel tevreden ben met de voordeur, zowel met de deur op haar eigen (model) alsook over de mensen die ze hebben komen plaatsen. Bedankt om mij te informeren... een hoge deur in drie delen glas. Ik heb ook al complimenten gekregen van mensen die verbaasd zijn over het mooi resultaat. Ik wou dat alvast eens laten weten! Groeten Herwig

Fam Vermarcke-Roeselare (augustus 2017)

___

We hebben lang getwijfeld over de aankoop en uitvoering van onze veranda maar hebben er nog geen seconde spijt van gehad. Bedankt Pieter voor je geduld en de meerwaarde die je aan onze veranda toevoegde!!! Iedereen die komt kijken, zegt gewoon wouw... Werbrouck ALU-PVC is niet zomaar een verandabouwer maar biedt dat tikkeltje meer, waar wij op zoek naar waren!

Fam. Casaert-Oostrozebeke (aug. 2017)

___

Het Werbrouck-team verdient een dikke pluim : Zowel de verkopers, zaakvoerders als plaatsers zijn heel professioneel, deskundig en vooral ook beleefd (ook wanneer klanten teleurgesteld zijn en hun eerste frustraties uitwerken ;-) Werbrouck ALU-PVC : professioneel, deskundig en niet onbelangrijk : leeft met de klant mee! We zijn tevree!!!

Fam. Declerck-Erpe-Mere( juni 2017)

___

Dag Pieter , Nog eens oprechte dank voor het mooie werk die geleverd is door jullie , zowel houden aan de afspraken , plaatsen van ramen en deuren alsook het perfecte afwerken van ramen en rolluikbak , uitstekende vakmensen die jullie hebben .Jullie mogen gerust mijn getuigenis opnemen .

Mevr. Huyghe-Roeselare (april 2017)

___

Beste firma Werbrouck, Wij zijn enorm tevreden over uw plaatsing van de ramen zowel tijdens, het plaatsen, de nabehandeling. In 8 maanden is onze bouw geplaatst en jullie hebben hieraan meegeholpen door correct de leveringsdatums na te leven. Jullie firma is een echte aanrader om aan anderen aan te bevelen. De vakkennis die jullie, vooral Pieter, heeft ons een enorm vertrouwen en respect gegeven in jullie firma. We willen jullie danken voor de samenwerking. Over jullie firma kan ik maar 1 ding zeggen; betrouwbaar en zeker voor beide partijen is een gegeven woord een woord. Bedankt

Familie Defever Verhack-Roeselare jan 2017)

___

heel vriendelijke plaatsers Heel goede en snelle werkers met oog voor details. Alles proper achtergelaten Goede communicatie en goede uitvoering We zijn heel tevreden.

Dhr. en Mevr. Degryse-Geluvled (september 2016)

___

Bedankt voor de goede samenwerking, vooral de vlugge bestelling + plaatsing van de ramen Speciale dank ook aan Claude, voor de efficiënte communicatie en de opvolging mbt de folie. De eindafrekening was duidelijk en werd dan ook daarnet betaald. Een goed verlof gewenst.

Fam. Demarez-Harelbeke (juli 2016)

___

We zijn heel tevreden over de samenwerking met uw bedrijf en onderaannemers. We hebben aangename, professionele mensen leren kennen. Nog een pluim voor Roland Geldhof en z'n team die in weer en wind de grondwerken toch uitvoerden! Dikke Merci

Fam. Van Rijckeghem-Klerken ( juli 2016)

___

We speelden al een eindje met het idee om onze living uit te breiden met een uitbouw, maar met een derde telg op komst kwamen onze plannen in een stroomversnelling. Ik nam een blad, tekende wat we wilden en ging op zoek naar een uitvoerder. Grondwerken, ruwbouw, dakwerken, plakker,… ik had mijn handen vol om aannemers te contacteren tot ik via een goeie collega vernam dat Alu Werbrouck niet enkel veranda’s ‘pur sang’ plaatst, maar zich ook specialiseert in ‘uitbouws’. Als hiermee de stress van het coördineren van de werken en het opjagen van de onderaannemers kon wegvallen, dan was een bezoekje aan hun gloednieuwe showroom zeker het overwegen waard. We werden zeer gastvriendelijk ontvangen door Koen, zaakvoerder en een man die weet waarover hij praat, een man met veel passie voor zijn job. We deden onze plannen uit de doeken en Koen deed wat een goeie verkoper moet doen: adviseren, ideeën aanbrengen en informeren. Een kleine 2 weken later kregen we een uitgebreide offerte: kwaliteitsvolle materialen tegen een correcte prijs en competente mensen, de knoop was snel doorgehakt. We kwamen nog een aantal keer samen voor de finetuning en na ieder bezoek kregen we een geactualiseerde offerte doorgemaild, geen verrassingen dus. Snel na onze definitieve krabbel kwam Pieter, zoon van de stichter en tevens zaakvoerder bij ons thuis alle opmetingen doen. Vanaf nu werd Pieter ook onze contactpersoon gedurende het hele bouwproces. Pieter was een prima werfleider: na zijn opmetingen kregen we alle plannen doorgestuurd alsook de volledige planning van de bouw. En het moet gezegd worden, deze klopte als een bus! Wij ervaarden een hele duidelijk communicatie, niet alleen naar ons toe maar ook naar zijn onderaannemers. Bij problemen of onduidelijkheden, een mailke naar Pieter en ’s anderendaags was het opgelost. Alu Werbrouck omringt zich ook met competente onderaannemers. Van de ruwbouwwerken, tot de dakwerken en de plakker, alles verliep correct en vlekkeloos, ze lieten de werf telkens proper achter en ook zij informeerden ons duidelijk over de verdere gang van zaken. Men zag duidelijk dat ze allemaal graag voor Werbrouck werkten ;-) Het resultaat mag er wezen: een prachtige uitbouw, waar onze kinderen en wij heel veel genot van zullen hebben. Wij kijken nu vooral terug op een leuke en zorgeloze samenwerking met het volledige team van Alu Werbrouck. Zeker het aanbevelen waard, niet alleen voor uw veranda maar ook voor uw uitbouw!

Fam. Goethals-Kachtem (juni 2016)

___

Een dikke proficiat voor het realiseren van ons project. Mooi en heel positieve reacties. Aan het hele team Werbrouck en Geldhof en Van Ammel!!!!

Fam. Loncke-Kachtem (juli 2016)

___

Ik was de eerste dag van de plaatsing aanwezig en ik merkte op dat de mensen perfect op elkaar zijn ingespeeld. Er werd prachtig werk geleverd, waarvoor dank. ... Prachtig werk! Jullie maakten van ons huis een echte thuis. Alles mag vermeld worden op jullie website. Foto's mogen zeker genomen worden. Ook wij zijn zeer trots op jullie geleverde werk en gezien wij de ruwbouw zelf hebben geplaatst, zullen wij ook fier zijn op onszelf als ons huis op jullie website staat.

Fam. Duvillier-Lendelede (juni 2016)

___

Goeiemiddag, Zopas Bart even over de vloer gehad en hij is echt wel héél tevreden over de geleverde werken bij hem in Kachtem ! Correcte uitvoering, hoge kwaliteit, alles netjes opgeruimd ( hecht hij veel waarde aan !), opvolging van de onderaannemers is goed, er wordt voldoende druk achter de onderaannemers gezet,…. Kortom dikke pluim, hij is echt zeer content. Ik dacht, ik geef dit compliment even door…

Collega van klant (juni 2016)

___

Hey Pieter, We zijn echt tevreden met het resultaat van de veranda. Alles is nu afgewerkt en vanavond schrijf ik het resterend bedrag over. We mogen beide tevreden zijn over het resultaat!!!!

Fam. Tilleman-Roeselare (juni 2016)

___

Beste Pieter, Met deze mail wou ik jullie graag nog eens bedanken voor het super mooie werk! De ramen zijn fantastisch, zo veel meer licht, nu begint het huis er echt helemaal anders uit te zien! Ook bedankt aan jou Luk voor de suggestie van samenwerking met Pieter en het advies rond het gebruik van aluminium! Proficiat!

Fam Vandenwijngaert-Zwijnaarde (juni 2016)

___

Uw mannen hebben gisteren mooi werk geleverd. Deze morgen zijn ze het glas komen steken, ook prima gedaan. Nogmaals bedankt voor het mooie werk.

Fam Torck-Deinze (april 2016)

___

Dank voor de mooie afwerking.

Fam Corvelijn-Lichtervelde (feb 2016)

___

Er waren enkele probleempjes maar die werden toch keurig opgelost door jullie. Daar zijn we heel tevreden mee!! We hebben toch een mooie uitbouw. Werbrouck staat voor kwaliteit.

Fam. Rothier-Tielt (feb 2016)

___

Werbrouck ALU-PVC van A tot Z : TOP! zeer tevreden : zoals altijd!

Fam. Libbrecht-Izegem (jan 2016)

___

Ik ben heel tevreden over de nodige uitleg die ik heb gekregen tijdens het verkoopgesprek. De timing was precies zoals afgesproken. Werbrouck is een proffesionele firma met perfecte service en persoonlijke aanpak.

Mevr. Desmet-Ingelmunster (jan 2016)

___

Bij deze wil ik graag eens de tijd nemen om jullie uitgebreid te bedanken. Van de service voor verkoop, de plaatsing, de kwaliteit van het materiaal, de snelheid waarmee gecommuniceerd werd, tot en met de service na verkoop: alles was uitstekend! Een grote merci aan het voltallige team van Werbrouck is hier dan ook op zijn plaats. Jullie mogen er op rekenen dat ik jullie van harte aanbeveel (en reeds aanbevolen heb), bij vrienden, familie, verbouwers en aannemers overal te velde. Ik heb zelf al meermaals mogen vaststellen dat de kwaliteit en afwerking van jullie werk toch bij de top behoort. Iets wat mij enkel maar bevestigd wordt door kennissen die in het recente verleden bij andere grote concurrenten hun bestelling plaatsten. Nogmaals: een welverdiende chapeau aan gans het team!

Fam. Herreman-Zwevegem (nov 2015)

___

Degelijkheid en betrouwbaarheid staan voorop!!!

Demuynck-Lichtervelde (oktober 2015)

___

Alles was naar wens!!

Durrez-Vercaigne-Geluwe (nov. 2015)

___

Voor de 2e maal deden we een beroep op de firma Werbrouck en opnieuw zijn we uiterst tevreden. Bij onze keuze in de toonzaal werden we uitstekend begeleid, de offerte was correct, de ramen werden door vakmannen geplaatst, de afrekening was zonder verrassingen en het resultaat is bijzonder fraai. Bedankt voor de service aan het hele team.

Fam. Verhaeghe-Waregem (oktober 2015)

___

We zijn alvast tevreden over de samenwerking met Alu Werbrouck en de ramen zien er héél mooi uit.

Fam.Gaillez-Bellegem (september 2015)

___

Vanaf het eerste gesprek uit de showroom (Izegem) was er een gevoel van vakmanschap, dat zich nadien vertaalde in een duidelijke en prijsvriendelijke offerte, waarna een prachtig resultaat tot stand kwam!!! Met andere woorden van A-Z perfect!!!! Pieter en Koen en zeker de vader niet vergeten, want daar hebben we ook nog een heel goeie babbel mee gehad (eerste maatopmeting). DOE ZO VERDER !!!

Fam. Valcke-Kortrijk (juli 2015)

___

We zijn heel tevreden! Heb ze gisteren met veel plezier gepoetst.

Fam. Lezy-Oekene (juni 2015)

___

Zeer bekwaam, werklustig, altijd voortdoen. Ze werkten (vielen niet stil), deden mooi de opkuis en lieten alles netjes achter. Dikke duim voor Danny en Dieter, uitstekende werkmannen. Dit is een job die niet te onderschatten is. Wil je kwaliteit? Dan moet je bij Werbrouck zijn.

Mevr. Buyse-Izegem (mei 2015)

___

Vriendelijke mensen, betrouwbaar en correct. Prachtig werk geleverd!!!

Fam. Christiaens-Roeselare (mei 2015)

___

De New Camargue is net gemonteerd. We zijn uiterst tevreden over het resultaat, zie eveneens foto's. Bedankt voor de correct nagevolgde planning!

Fam. Degezelle-Hooglede (april 2015)

___

Een uitzonderlijke staat van paraatheid en bereidheid tot ontmoeting. Uitstekende communicatie met ons, onze aannemers en onze architecte. Steeds interesse in ons project en klaar voor technische suggesties. Kortom, zéér bekwaam op de werf en in menselijke relaties. Ook toen er toestanden misliepen op de werf , wat waarschijnlijk eigen is aan werken, bleef de communicatie tactvol, rustig en beleefd. Uw mensen gaven met kennis van zaken technische suggesties en haalbare oplossingen aan. En men deed er voelbaar werk aan om daar snel én binnen het tijdsbestek werk van te maken. Wij hadden dit als grote hap uit ons budget voorzien, en zijn binnen onze marge kunnen blijven, met dank! We zijn zeer tevreden over producten en service en hopen dat dit zo mag blijven. KORTOM : kijk vooruit!!!

Fam. Seynhaeve-Izegem (maart 2015)

___

Super merci voor de goede opvolging en plaatsing; we zijn zeker tevreden.

Fam. Theys-Geldhof-(maart 2015)

___

bedankt voor jullie professionele werken; alles was tip top!

Fam. Hochepied, Roeselare (dec 2014)

___

Ik moet wel zeggen dat alle werken zeer stipt zijn uitgevoerd en knap werk van die drie gasten die hier onze veranda hebben gezet. Het waren drie vriendelijke, vlotte en fijne gasten we zullen hen missen hopelijk vonden ze de koffie lekker :-). zeker een pluim naar jullie werkmannen en jullie timing

Fam. Liefhooghe-Loker (nov. 2014)

___

De lever- en plaatsingsdatum werd zeker gerespecteerd! Enthousiaste, zeer professionele werknemers die alles in het werk stellen om de klant een perfect eindresultaat te bieden. Doe zo verder!!!

Fam. Liefooghe-Dambre-Voormezele (aug.2014)

___

Zéér vakkundig, snel én efficiënt.

Fam. Dubrulle-Bissegem (sept. 2014)

___

Inderdaad, op zoek naar een veranda...één adres. We zijn heel tevreden en zouden iedereen de firma Werbrouck aanraden. Alles volgens afspraak en ze laten je niet in de steek als er al problemen zijn!

Fam. Hoornaert-Hooglede (aug 2014)

___

Naar een veranda op zoek, 1 adres : Werbrouck Aangename samenwerking, goede en correcte afspraken. Perfecte timing én afwerking We zouden dit zeker opnieuw doen

Fam. Brouckaert, Roeselare (juni 2014)

___

De plaatsers zijn mensen met kennis, inzicht en goeie communicatie. Het is een goede ploeg met ruimte voor een babbel en vreugde. Wij wensen een proficiat aan het volledige team! Kortom : correct van begin tot einde!!!

Fam.Labbe-Geluwe (mei 2014)

___

Alles is perfect verlopen en goed gemonteerd ,waarvoor dank.

Fam. Degryse, Moorsele (mei 2014)

___

We hebben verschillende firma's bezocht en Werbrouck was de enige die echt luisterde naar wat wij wilden. De anderen wilden gewoon hun eigen gedacht doordringen. Vb voor het plaatsen van rolluiken. Elders werden we gewoon uitgelachen bij het gedacht. Ons advies : Een firma waarop je kan rekenen, zowel voor, tijdens als na de werken!

Fam.Cottenier-Gullegem (mei 2014)

___

Niettemin blijven wij zeker lovend over de service en het geleverde kwaliteit en zullen wij jullie bedrijf ten alle tijde aan iedereen aanprijzen.

Fam. Landuyt-Izegem (april 2014)

___

Alles goed hoor hier, wij genieten elke dag weer opnieuw van de veranda, het is echt nog beter en aangenamer dan we hadden kunnen dromen !!! We willen jou en je fantastische team ook nog eens van harte bedanken voor het mooie en stipte werk wat jullie hebben gedaan, echt top ! We maken alvast reclame bij iedereen die boft met onze uitbouw ! Groetjes, Liselot en Gerdy

Fam Seynaeve-Ingelmunster (maart 2014)

___

Gezien de familie Vantyghem tevreden waren over de kwaliteit, afwerking en en service, was de keuze voor ons vlug gemaakt en het profiel vinden wij ook mooi zoals het bij hen is.

Fam. Vandeweghe-Ardooie (feb 2014)

___

Pieter, Koen Bij deze voor jullie en het team een dikke pluim !!! Veranda is prachtig !!! Grts,

Fam. Dewitte-Izegem (Febr.2014)

___

Ivm de werken : alles is inderdaad goed verlopen. We zijn heel tevreden met de correcte uitvoering en het resultaat. Ik wens je alvast nogmaals te bedanken voor het goede resultaat !

Fam. Follens-Waregem (jan 2014)

___

Grondwerken zijn momenteel volop bezig. Geldof gaat zeer proper en efficiënt tewerk. Dit mag gerust gezegd worden waarvoor dank aan jullie allen

Fam. Dewitte-Izegem (december 2013)

___

Dag Eveline en Pieter Ik heb de factuur vandaag ontvangen en deze avond over geschreven. De ramen zijn een serieuze hap uit ons budget maar het resultaat is fantastisch! We zijn alvast tevreden van jullie deskundige team en hun werk. Prettige feesten!

Fam. Vanduyver-Verstraete-Izegem (december 2013)

___

Dag Pieter, Alles is vlot verlopen (ook met het monteren van de opstand op de dorpel achteraan) op een paar kleine hindernissen na, maar uw mannen hebben dat allemaal creatief opgelost. Voor zover ik kan weten is alles gelukt. Chapeau voor uw gasten, het zijn vlotte kerels, ze werken goed door, kuisen op, de chef geeft over alles de nodige uitleg, … niks op aan te merken. Nu nog enkel het plaatwerk en het vastzetten van de deuren nadat het gevloerd is en we zijn rond. Ook dank aan u voor het nakomen van de afgesproken datum, zo is het aangenaam samenwerken en zitten we op schema. Francis komt maandag om uit te plakken en zo zijn we perfect vertrokken.

Fam Desmet-Izegem (december 2013)

___

Onze verbouwing met jullie firma is ondertussen een jaartje achter de rug en we hebben nog niets anders dan lovende kritiek gekregen.

Fam. Coene-St Laureins (nov 2013)

___

Bedankt voor de goede samenwerking, sterke inzet en geleverde werk bij herinrichting van friture Au Fleur. Een grote pluim voor het bekomen resultaat.

Arch. Lemiere-De haan (okt. 2013)

___

Mijn eerste indruk van de werken is zeker prima, tijdige en correcte plaatsing ook, waarvoor dank.

Arch. Hoorne, Izegem (oktober 2013)

___

Wij zijn zeer tevreden over de veranda

Fam. De Laporte-Ieper (oktober 2013)

___

Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de snelle service die geleverd werd voor het slot en de rolluik

Fam. Soetaert, Izegem (september 2013)

___

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en correcte afspraken.

Fam. Desaever-Diksmuide (augustus 2013)

___

Ik wil jullie even laten weten dat ik heel tevreden ben over het geleverde werk. Iedereen die bij me langs komt is vol lof. Vakkennis en vriendelijkheid zijn jullie niet vreemd. Bedankt Koen, Pieter en jullie volledige team! Doe zo verder!

Fam Raes-Izegem (juli 2013)

___

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, uw mensen zijn heel vriendelijk en kennen hun werk. Ze ruimen zelfs heel proper op nadat de werken gedaan zijn. Van harte bedankt!

Fam Dubaere-Izegem (april 2013)

___

Prachtige ramen! Zelfs niet te zien dat alu is. Ook prachtig geplaatst!

Arch. Jonckheere-Brugge (jan. 2013)

___

Dag Koen, Alles is grondig bekeken en deskundig in orde gebracht door Pieter en zijn medewerkers. Onze twijfel heeft plaats gemaakt voor appreciatie voor geleverde inspanning met betrekking tot deskundige en verfijnde afwerking.

Fam. Declerck-Brugge (maart 2013)

___

Prachtig werk geleverd. We zijn ZEER tevreden, bedankt.

Fam. Deprez, Izegem (maart 2013)

___

Alles is goed, we zijn content !!!

Fam. Beernaerts-Oedelem (sept 2012)

___

We waren zeker en vast tevreden over het geleverde werk.

Fam. Maes-Koolkerke (juni 2012)

___

Ook mooi werk geleverd bij de klant "Wallaert" dit is top !

Arch. Lievens (april 2012)

___

Succes met het weekend, ook wij zijn zo bij jullie terecht gekomen, hopelijk nemen er veel bezoekers dezelfde goede beslissing om met jullie team hun werken te doen.

Fam. Hollevoet (april 2012)

___

Ik wens jullie te bedanken voor het zeer professionele werk! De werknemers die hier aanwezig waren die dag hebben zeer goed doorgewerkt en tot in detail afgewerkt. In bijlage vindt u een foto die u eventueel kunt gebruiken als referentie.

Mevr. Vandenbussche-Brugge (juni 2012)

___

Dag Koen, Pieter, goeie avond, hierbij wil ik toch even meedelen dat we heel tevreden zijn over de installatie. Het werk is heel professioneel uitgevoerd; uw installateurs hebben dit heel vakkundig gedaan en het oogt ook netjes en mooi. We zijn heel tevreden met de oplossing en het biedt stof tot nadenken.... Wordt misschien nog vervolgd. Doe zo verder alvast.

Fam. Pillen-Kachtem (april 2012)

___

Eerst en vooral we zijn heel blij met de geleverde werken en ook iedereen die langs komt is vol lof.

Fam. Devos-Lendelede (febr 2012)

___

tot op heden is alles qua constructie perfect verlopen: goede afspraken, toffe plaatsers.... echte vakmannen...... ze weten waar ze mee bezig zijn..... proper..... voornaam...... aleez 't kan niet beter...... doe zo voort. 'n een dikke proficiat

Fam. Decanniere-Menen (okt 2011)

___

Om te beginnen wil ik jullie firma en jullie mensen bedanken voor het goede werk die jullie vorige week geleverd hebben bij het vervangen van onze ramen!! We zijn heel tevreden!! :-)

Fam. Taeckens-Roeselare (mei 2011)

___

Proficiat Koen, met resultaat in Roeselare !! dank

Arch. Lievens (mei 2011)

___

Hiermee wil ik mijn tevredenheid uitdrukken naar aanleiding van het plaatsen van onze nieuwe achterdeur. Koen en zijn collega hebben dit werk voortreffelijk gedaan. Goeie ploeg!

Fam. Loosvelt (feb 2011)

___

Hierbij enkele foto’s van onze veranda. De parket ligt er nu en wij zijn zeer tevreden van de veranda. Wij hebben er al veel gezellige uren in doorgebracht. Wij zeggen nu tegen elkaar dat we dit reeds tien jaar eerder moesten gehad hebben. Wij zijn eveneens zeer tevreden over de afwerking en het werk van uw zoon en de plaatsers. Zij waren beleefd en correct. Wij zullen zeker niet nalaten van reclame te maken. Indien er mensen zijn die ze eens willen zien kunnen gewoon na een telefoontje eens komen kijken. Ik zal nog enkele foto’s door sturen wanneer we onze jukebox hebben maar dat zal slechts binnen veertien dagen zijn. Vele groeten

Fam. Boeckaert-Kuurne (sept 2009)

___

Beste, bij deze gelegenheid wil ik de firma WERBROUCK- Izegem danken voor de manier waarop ze een gedeelte van onze woning met een zin voor verantwoordelijkheid, vlotheid, samenwerking, ...in een nieuw kleedje hebben gestopt. Onze totale voorgevel werd van nieuwe 'warmteuitstralende' ramen voorzien, de nieuwste soort superisolerend glas werd geplaatst. Ook van andere bestaande woongedeeltes in onze woning werden aangenamer leefruimtes gecreëerd via min of meer kleine aanpassingen. Dit alles met enkele doeltreffende ingrepen welke vooraf degelijk met het teamhoofd van de firma Werbrouck werd besproken. De firma Werbrouck is een kleinschalig familiebedrijf die hard maar zeker goed werkt in samenwerking met 'elkaar'. Werkelijk geen minuut gaat verloren. De afwerking is prachtig, zowel binnen als buiten. Aangaande de afbraakwerken wordt de schade werkelijk tot het strikte minimum beperkt. Alles wordt met de nodige vakmanschap, met verstand en..... de nodige dosis stielkennis afgebroken...en opgeruimd, ....en met een nog grotere stielkennis heropgebouwd. Ik ben in de tijd vooraf verschillende werken van verschillende aannemers dichtbij gaan bezien. Het moet gezegd, de firma WERBROUCK is aangaande prijs niet dé goedkoopste, maar....goede wijn prijst zichzelf. Zij blinken uit in kwaliteit en afwerking. Goochelen met mindere kwaliteit- prijs- producten is niet hun leuze. De Kwaliteit van de grondstoffen, hun onderlinge samenwerking, de werkzaamheid, inzet, afwerking, en..... de gedrevenheid van dit familiebedrijf naar een zéér hoog eindresultaat, wel, dit is hun 'visitekaartje' en dit visitekaartje is werkelijk, deze prijs waard! Aan nà-service ontbreekt het hun ook niet. Deze mensen zijn en blijven werkelijk verantwoordelijk voor hetgeen ze afgeleverd hebben. Ik heb hier maar één ding aan toe te voegen: Jean-Paul, Pieter, Koen,...en het ganse team (van arbeider tot administratief bediende), .....chapeau! Ik beveel jullie firma aan, aan éénieder die het lezen wil!

Fam. Vandoorne-Vanhaverbeke, Izegem. (aug 2009)

___

Wij zijn tevreden over de geslaagde realisatie van ons project. De persoonlijke aanpak van Koen gaf ons vertrouwen en resulteerde uiteindelijk in een ontwerp dat volledig aan onze wensen voldoet. Ons vertrouwen in de firma Werbrouck geven wij graag door!

familie Depijpere - Ruiselede (feb 2009)

___

" 't Is weer voorbij die mooie zomer, ik dacht dat er geen einde aan kon komen." Niet alleen een prettig muzieknummer van Gerard Cox, dit jaar gelukkig een zonnige realiteit. Onze zuidgeoriënteerde terras verleden jaar omgebouwd met een Werbrouck veranda. Aangezien de pal zuidenligging hadden we toch enig voorhoud met betrekking tot het "glazen" dak : zou dit "leefbaar" zijn bij hete temperaturen ? Het antwoord is onvoorwaardelijk ja. Door de keuze van het soort glas - op advies van firma Werbrouck - treedt er een zonwerend effect op. De loodrechte zonnestralen worden in grote mate gefilterd waardoor een aangename omgevingstemperatuur zelfs tijdens echt warme dagen mogelijk is, zeker in combinatie met de nodige luchtventilatie (roosters en vliegenramen).
Wat met het voorjaar, najaar en winter ? Simpel, de zon staat lager aan de horizon en schijnt hoofdzakelijk binnen via de zijkanten. Zodoende volstaat het dubbele glas (zonder zonwerende filtering) om maximaal zonlicht én warmte binnen te halen en te houden. Moraal van het verhaal. Waar we vroeger op de zuidgerichte terras ofwel in de wind ofwel door de felle zon (zonder zonnewering) in vrij beperkte mate konden zitten, kunnen we dit nu wel. Simpel maar efficiënt. Het leven kan gemakkelijk zijn, mits de juiste investering. Tenslotte een tip voor kandidaat-(ver)bouwers die twijfelen met betrekking tot zinvolheid, duurzaamheid, budget : kiezen we de installatie van zonnepanelen of een Werbrouck veranda ??? We zitten nu elke dag in onze veranda, zijnde binnen maar met een flinke scheut buitengevoel én we halen ook flink wat warmte binnen (goed voor onze portemonnee). De eerste die aperitieft op zijn zonnepanelen moet ik nog tegenkomen, misschien op 6 december .........

familie Vuylsteke (jan 2009)

___

We zijn tevreden over de samenwerking. Er waren steeds stipte afspraken met kwalitatieve plaatsing

Fam. Demoor - Roeselare (2008)

___

In mijn zoektocht naar nieuwe ramen en deuren ben ik op aanraden bij jullie terecht gekomen en heb dan ook een prijsofferte laten opstellen. Ik moet wel toegeven dat jullie mij op het eerste gezicht niet de goedkoopste prijs hebben gegeven maar jullie manier van werken heeft mij toch zonder twijfelen voor jullie doen kiezen. Het feit dat als jullie een belofte maken, jullie die ook stipt en precies uitvoeren was een manier van werken die ik direct al zag zitten. Ik wist al dat, als jullie het werk op dezelfde manier zouden uitvoeren als het contact dat ik tot dan toe met jullie had, ik achteraf super tevreden zou zijn. Als ik nu achteraf mijn nieuwe ramen en deuren bekijk en hoe precies en afgewerkt jullie het werk hebben uitgevoerd, vind ik dat ik de beste keuze heb gemaakt om met jullie samen te werken. Ik ben er dan ook ten sterkste van overtuigd, dat ik nergens anders een betere koop kon doen. Ik heb ondertussen al veel andere verhalen gehoord van anderen die installaties maar half uitvoeren of waar achteraf van uitkomt dat ze je eigenlijk veel hebben wijsgemaakt wat niet of maar half juist is. Als zo’n mensen dan in de eerste instantie een goedkopere offerte aanbieden, heb je op het einde van de rit toch teveel betaald voor wat je hebt gekregen. Ik ben blij dat ik mij daar niet aan heb laten vangen. Ik geef jullie hele team dan ook een dikke pluim en hoop dat wij in de toekomst nog kunnen samenwerken.

Fam. Vanbelleghem-Roeselare (juli 2008)

___

we zijn heel tevreden over het resultaat. Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met onze wensen en deze zijn degelijk uitgevoerd. alles is goed doordacht en mogelijke knelpunten werden besproken. jullie waren steeds bereikbaar en alles was bespreekbaar. de afwerking is tot in detail goed gedaan. we hebben nergens condens of waterlast na ongeveer één jaar en een winter met regen en sneeuw verder. we genieten met volle teugen van ons zicht op de tuin. we zitten er middenin. de temperatuur is heel aangenaam te houden door het aangepaste glas. door de 2 ramen en beide deuren kunnen we gemakkelijk verluchten. jullie zijn een sterk en kwalitatief hoogstaand familiebedrijf, een aanrader voor velen, succes verder

fam. Lamote-Desplenter Klerken (juni 2008)

___

We zijn uitzonderlijk tevreden. Zowel over het resultaat als over de uitvoering van de werken. Correct, dat is de juiste bewoording.

Fam. Lannoy-Kortrijk (juni 2008)

___

Ik heb één aannemer (Werbrouck) aangesproken :en het was de goede keuze. Deze firma is een aanrader voor wie een veranda wil bouwen.

Fam. Dejonghe - Ingelmunster (mei 2008)

___

Eerst en vooral wil ik jullie team nogmaals van harte bedanken voor de vlotte samenwerking en de stipte afwerking ! Het was dik in orde en we zijn uiterst tevreden van het resultaat ! We zullen het dan ook zeker niet nalaten jullie aan te prijzen bij iedereen die van plan is zulke werken uit te voeren. Er zijn er trouwens al enkele die onlangs een offerte hebben aangevraagd en er zullen er zeker nog volgen ! In naam van Tonia en ikzelf ook een woord van dank naar Jean-Paul en Pieter en het hele team !!

Fam. Clarysse - Harelbeke (nov 2007)

___

Wat betreft tevredenheid : We zouden direct terug met jullie in zee gaan voor dit project. We zijn 100% tevreden.

Fam. Havegheer-Rumbeke (nov 2007)

___

Onze veranda: een droom werd werkelijkheid. In de zomer van 2005 waren we op vakantie in de baai van Torbay, aan de Engelse Riviera, en hebben daar de vele voordelen leren kennen van een “conservatory” (engels voor veranda). We hebben toen beslist om ons huis uit te breiden met een ruime veranda, aanpalend aan een te klein geworden bureau, met uitzicht op onze mooie tuin. Tot nog toe waren we verplicht om echt buiten te gaan om de natuur en de seizoens-veranderingen te bewonderen. Offertes laten maken, prijzen en kwaliteit vergelijken, leveringstermijn opvragen, en enkele maanden later is de beslissing genomen en plaatsten we, zonder veel aarzeling, een bestelling bij Veranda’s Werbrouck bvba te Izegem. We opteerden voor maximale afmetingen om nog binnen de “eenvoudige” stedebouwkundige vergunning zonder architect te kunnen bouwen = 5,50m x 3,50m en 3m hoog. Technische tekeningen en afwerkingsdetails werden ons door bvba Werbrouck bezorgd. Jean-Paul Werbrouck garandeerde ons de oplevering tegen eind april 2006, en kon dit ook, exact één maand na de eerste spadesteek, realiseren mede dank zij de zeer goede samenwerking en perfecte timing met de aannemer die de voorbereidende funderings- en waterafvoerwerken uitvoerde. Wij zorgden dan zelf voor vloerbedekking (laminaat zowel in bureau als veranda) en schrijnwerk. Na zes maanden intensief gebruik, in zeer variabele weersomstandigheden, zijn wij uiterst tevreden met de mooie constructie en het dagelijks comfort van deze geslaagde woonuitbreiding. Dank zij het prima-isolerend glas is het er echt aangenaam vertoeven, zowel bij zonnig als bij somber of regenachtig weer. We nemen er regelmatig ons ontbijt en avondmaal, en gebruiken ook frekwent de lees- en TV-hoek of luisteren er naar mooie muziek, altijd met zicht op de mooie tuin. Met de brede schuifdeuren wagewijd open kunnen we ook bij zacht maar twijfelachtig weer het gevoel hebben “buiten” te zijn. Echt een aanrader: een veranda van Werbrouck-Izegem.

Fam. P. Michiels- Varsenare (2006)

___

Wij zijn zeker tevreden over de algemene afwerking en het verloop van de werken. Mochten wij het opnieuw doen dan zouden wij zeker terug voor jullie kiezen. Jullie zijn altijd bereikbaar en proberen het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Fam. Senesael- Brugge (nov 2005)

___