Blijf hier op de hoogte van het laatste nieuws en acties!

Paasverlof

We zijn gesloten van maandag 2 april tem 7 april. We zijn terug bereikbaar vanaf maandag 9 april.

Kertsverlof

Wij sluiten onze deuren eventjes voor het Kerstverlof. We zijn gesloten van 22/12/16 tem 2/1/2017.

Bouwbeurs Roeselare

We zullen terug aanwezig zijn op de bouwbeurs te Roeselare. De beurs is open op 6-7-8-12-13-14 febr 2016. De beurs is open op deze dagen van 14- 18h. Op vrijdag is er nocturne tot 20h. Iedereen welkom.

groepsfoto en nieuwjaarsreceptie

Vorige vrijdag korte nieuwjaarsreceptie voor personeel en groepsfoto genomen van voltallige team. We zijn dan ook trots op ons team gemotiveerde werknemers.

bon voor ingevulde enquete

Wij beloonde onlangs een klant van ons met een bon om eens te gaan eten. Deze klant was één van de vele klanten die ons een ingevulde enquête toestuurden. Uit alle teruggestuurde enquêtes werden 2 kanten geselecteerd. Wij willen dan ook deze klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen, het invullen van onze enquête en wensen hun een smakelijk etentje. Dit helpt ons onze dienstverlening te verbeteren en onze services naar de klant verder te optimaliseren.

versterking

Wij zoeken dringend een plaatser met ervaring om onze buitendienst te versterken. Geïntresseerden kunnen zich melden bij Koen Donck op 051/30.58.09. Met vriendelijke groet, Koen Donck

WHOW! dagen - van 19 tot 25 september 2015

Van 19 tot en met 25 september zijn er opnieuw Reynaers Whow-dagen: we ontvangen je graag in onze showroom (Roeselaarsestraat 531 in Izegem) om je te adviseren bij de keuze van de veranda die voldoet aan jouw specifieke wensen of van ramen en deuren volgens jouw bouwplannen. Win 2x: Geniet tijdens de WHOW! dagen van acties op Reynaers producten en bespaar bovendien op je energiefactuur met je hoogisolerende ramen en deuren. Vul hier de actiebon in, kom tijdens de WHOW! dagen langs bij Alu Werbrouck – en ontvang GRATIS het exclusieve inspiratieboek 'Van visie tot innovatie'.

voorbeeld van aluwax

Deze deur was na verloop van tijd dof geworden. Dit betrof een niet Reynaers deur die veel verkleurd was. De bovenzijde werd behandeld met Aluwax. Het resultaat is verbluffend.

Verhuis

Sinds maandag 10 augustus zijn we verhuisd naar de Roeselaarsestraat 531 te Izegem. De productie en de burelen zijn reeds volledig verhuisd en operationeel. Men is de laatste hand aan het leggen voor de schilderwerken van de showroom. Binnenkort is onze volledige nieuwe showroom te bezoeken.

extra werknemer

Wij zoeken een plaatser met ervaring in ramen, deuren en veranda's.

nieuwe showroom

We schieten goed op! Gebouw zit bijna volledig dicht. Nog de industriële poorten en we zitten toe. Alles verloopt super.

ALUWAX

Exclusief bij ons te verkrijgen : ALUWAX. Geeft u bestaande matte ramen terug hun oorspronkelijke glans en frisheid. Gemakkelijk en snel aan te brengen. Ideaal om nu aan te brengen. Geeft een langdurig en goed resultaat.

Somfy actie voorjaar

Krijg gratis tot 3 stopcontacten bij aankoop van een product met RTS motor

Nieuwe productiehal en showroom

De werken schieten goed op. Perfect volgens schema. Volg ons via facebook!

Ervaren plaatser

Wij zoeken een plaatser voor veranda's en ramen met ervaring.

Bouwbeurs Roeselare

Bezoek ons tijdens de bouwbeurs op 7-8-9 of 13-14-15 februari in de Expohallen te Roeselare. Dé beurs voor mensen met bouw- of verbouwplannen.

Start van nieuwbouw

De grondwerken voor onze nieuwe productiehal en burelen zijn vandaag gestart. Wij hopen 2de deel dit jaar te kunnen verhuizen en iedereen daar te kunnen verwelkomen.

Whow! dagen op 27-28 september

Bezoek ons tijdens de Whow! dagen op 27 en 28 september. Geniet van onze acties op veranda's , ramen en deuren. Super promo!!!

nieuwbouw

Gisteren is de goedgekeurde vergunning binnengekomen We mogen beginnen!!! Vanaf half 2015 heten we iedereen welkom in ons nieuwe productiehal, burelen en showroom.

uitbreiding wagenpark

Wij hebben ons wagenpark uitgebreid met een gesloten vrachtwagen Mercedes-Benz Atego. Dit om onze producten nog optimaler te vervoeren en beter te kunnen werken.

Belangrijke stap voor de toekomst

Het is gebeurd : Het bord van de bekendmaking is geplaatst. Dit is een belangrijke stap voor de toekomst. Verder nieuws volgt....

Renson outdoor days

Bezoek ons tijdens de outdoor days en geniet van de fantastische voordelen op je Renson Algarve, Camargue of Lagune terrasoverkapping.

lidmaatschap NFVC

Wij zijn trots aanvaard te zijn als lid van het NFVC. Dit is de nationale federatie van veranda constructeurs.

Bouwbeurs Roeselare

Bezoek ons tijdens de bouwbeurs te Roeselare. Dit kan op 8-9-10-14-15-16 februari 2014. Dit telkens van 14-19h.

nieuwe freesmachine

eind december 2013 is er een nieuwe 4-assige freesmachine geïnstalleerd. Hiermee zijn we in staat sneller alu ramen te produceren.

Actiedagen op 28-29 september.

Geniet tijdens de Reynaers Whow-dagen op 28 en 29 september van grote voordelen op uw veranda.

Cachet

05 juni 2013

Wij zijn terug trots om aanwezig te zijn in de nieuwste editie van Cachet. Dit is het lifestyle boek voor mensen met stijl. Gratis beschikbaar bij ons!!!

Renson Camargue zwevend

31 mei 2013

Renson camargue geïnstalleerd in zwevende montage

Nieuwe krukreeks

15 april 2013

Reynaers lanceert een nieuw gamma krukken, nl. PuRity. Het PuRity gamma kan geplaatst worden op vrijwel alle types van ramen, deuren en schuiframen. De PuRity krukken zijn beschikbaar in 3 standaard kleuren: ‘Saffier Zwart’, ‘Maanlicht Wit’ en ‘Lithium’. Op vraag zijn nog zes extra kleuren beschikbaar: ‘Goud’, ‘Obsidian’, ‘Renaissance Goud’, ‘Polaris’, ‘Eclipse’ en ‘Belgische Chocolade

Nieuwe website

1 april 2013

Whow dagen tot eind april

9 maart 2013

Smart wordt ingeschreven en je zal ons tegenkomen

februari 2013